123 Modetrends

De laatste Modetrends

Cp company jas

Een cp company jas heren is een jas van een hoogwaardige kwaliteit, die garant staat voor een lange levensduur. Het merk cp company is een Italiaans merk dat zich exclusief richt op het maken van mannen kleding van de allerhoogste kwaliteit. Dit merk is opgericht in 1971 door de Italiaan Massimo Osti. De merknaam is ook aangepast, eerst was de merk naam Chester Perry maar vanwege een rechtszaak is de naam later aangepast naar C.P. Company. Het merk is dus opgericht in Italië en heeft alleen maar Italiaanse roots en dat is terug te zien in alle kledingstukken. Zo zijn de jassen voorzien van de laatste mode en zijn ze geproduceerd in Italië zelf.

De goggle jacket

De kans is groot dat je wel eens de goggle jacket van het merk hebt gezien. Ddeze cp company jas heren is namelijk een van de eerste modellen, en nog steeds een absolute klassieker. Dit model heet de goggle jacket omdat er twee brillenglaasjes in de jas zelf zijn verwerkt. Dit heeft te maken met de geschiedenis van de Italiaanse rally omdat alle coureurs toen nog brillen droegen vanwege al het stof dat tijdens het racen zou opkomen. C.P Company maakte een jas die praktisch was, en dus een bril had in de jas zelf.

Meer modellen

Het doel van het merk is om stijlvolle kleding te maken tegen de laatste mode, en die daarnaast ook praktisch is. Zo is de goggle jacket een praktische jas aangezien hij veel opberg vakjes heeft en ook een bril heeft in de capuchon. Voor een cp company jas heren kun je kiezen uit veel modellen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie bodywarmer die ideaal is om te combineren met een trui of vest. Voor de winter dagen heeft het merk ook een groot aanbod aan diverse modellen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie parka of ga je toch liever voor een warme jas die van dons is gemaakt?