123 Modetrends

De laatste Modetrends

Kledingrekken voor een opgeruimde en overzichtelijke garderobe

Thuis heb je natuurlijk je kledingkasten, maar wat doe je met een trui die je één keer gedragen hebt en die niet vies is? Gooi je hem over een stoel, of op de grond? Dat kan natuurlijk, maar het maakt een slordige indruk en je kleren worden er smoezelig en kreukelig van. Als je de trui op een hangertje aan een kledingrek hangt, kan je hem de volgende week weer kreukvrij aan. Kijk ook zeker eens bij het kledingrek met 2 stangen. Hier kan je én broeken én lange jassen en jurken overzichtelijk op kwijt.

Ook heel handig: verwacht je een keer veel visite? Met een verrijdbaar kledingrek kan echt iedereen zijn jas kwijt en hoeven de jassen, mutsen en sjaals niet meer ergens op een bed of bank op een hoop gegooid worden.

Altijd frisse kleding

Voor het luchten van kleding rijd je een kledingrek op wieltjes even vlug naar buiten. Een stevig windje door je kleding laat alles meteen weer helemaal fris ruiken. Als je een grote badkamer hebt, heb je helemaal geluk. Rijd het kledingrek de badkamer binnen nadat er gedoucht is. Je kleren worden nu gestoomd door de warme waterdamp die er nog hangt. Door deze alternatieve manieren van reinigen blijft je kleding veel langer mooi dan met veelvuldig wassen. De kleuren blijven helderder en dure stoffen blijven langer zacht en soepel.

Kledingrekken met ligplanken

Voor broeken, shirts en truien gebruik je een rek met schappen. Zo kan je mooi je spulletjes etaleren. Ideaal en representatief voor in de winkel, maar ook handig voor in huis. De schappen waar geen kleding op ligt, kan je dan gebruiken voor boeken, foto’s of vazen. Een verrijdbaar kledingrek met schappen is handig voor kleinbehuisden, omdat het altijd makkelijk weg te bergen is.

Kledingrekken voor in de winkel, op de markt en op kantoor

Zoek een leuke plek uit in de winkel voor je kledingrek. Heb je een sale? Dan rijd je het rek simpelweg naar voren toe. Met verrijdbare kledingrekken kan je altijd experimenteren waar je ze neerzet. Elke verkoper weet dat je op de ene plek veel beter verkoopt dan op de andere. Reserveer daarom altijd ruim voor Koningsdag een plekje door het met stoepkrijt of met tape af te zetten. Door de zwenkbare wieltjes is je rek met kleding er op de dag zelf makkelijk naar toe te rijden. De kleding kan je er dan thuis al ophangen. Dat de kledingrekken in hoogte verstelbaar zijn, is handig voor marktkooplui. De rekken kunnen dan met kleding en al in de bus gezet worden. Op kantoor is een kledingrek een must. Sales professionals en advocaten gaan in hun nette colbert en overjas naar de clientèle, maar werken meestal gewoon in hemdsmouwen aan hun eigen bureau. Aan een garderoberek blijven de jassen fris en kreukvrij. Daarom is het goed om als bedrijf genoeg kledingrekken te huren.

Een schoenendoos die niet voor de poes is

Iedereen die een kat heeft weet dat zodra jij met je nieuwe schoenen thuis komt, de doos hiervan onmiddellijk door mevrouw poes of meneer kater wordt geconfisqueerd. Je huisdiertje ligt hier vervolgens zo gelukkig in te slapen, dat er voor jou geen andere mogelijkheid is om je schoenen ergens anders in op te bergen. De verrijdbare kledingrekken hebben onderaan twee evenwijdige stangen om je schoenen op te zetten. Dit is ideaal, want zo staan de schoenen niet meer op de grond. Door de vrije ruimte onder de schoenen drogen ze sneller en blijven ze lekker fris.