123 Modetrends

De laatste Modetrends

Wanneer is het verstandig om je carburateur te laten reinigen?

Een carburateur, ook wel carburator genoemd, is een onderdeel van een verbrandingsmotor. Het is bijvoorbeeld in oudere auto’s te vinden, maar ook in scooters en grasmaaiers. Het heeft als functie brandstof te verstuiven en bevindt zich op het inlaatspruitstuk van de motor. Het is belangrijk om de carburateur na te kijken wanneer het niet goed functioneert. Bijvoorbeeld als de motor niet goed start. Soms is het nodig om het niet alleen te reinigen, maar volledig te vervangen. Bij Djaky vindt u de juiste ultrasoon reinigers en bijbehorende accessoires. Denk aan deksels, korven, zeven en geluidsboxen. Maar ook onderdelen, zoals een afvoerkraan, draaiknop en controlelampje.

Het reinigen van een carburateur hoeft niet lang te duren. Dit gaat namelijk enorm snel en duurt ongeveer 15 minuten. Ook is het belangrijk dat u rekening houdt met het maximale temperatuur van 60 graden. Vergeet ook niet om uw carburateur te ontluchten. U kunt een carburateur laten reinigen door middel van ultrasoon, de juiste carburateur vloeistof en het juiste advies. Dit kunt u navragen bij Djaky, zodat u meteen het juiste koopt. Om het reinigen helemaal af te maken kunt u een ultrasoon desinfectiemiddel gebruiken voor een optimaal resultaat. Het is geschikt voor medisch, dentaal (met de tanden) en veterinair (vee) gebruik.

Verschillende soorten reinigers

Bij Djasky zijn er verschillende soorten ultrasoon reinigers verkrijgbaar om te gaan gebruiken. Zo heb je keuze uit een tafelmodel, industrieel en inbouw. De inhoud ervan verschillen hierin en het is daarom belangrijk dat u precies weet welke u wel en niet moet hebben. Per type ultrasoon reiniger zijn er ook weer verschillende varianten van. Bij de tafel reinigers heb je bijvoorbeeld keuze uit een analoge en digitale variant. Bij de industriële reinigers kunt u onder andere kiezen voor een verwarming, geen verwarming en een spoeltank. Door deze mogelijkheden is er ook voor u een geschikte reiniger, thuis of op een ander locatie, klein en groot.